145 Group-da restoran direktoru vakansiyası mövcuddur.
Müraciət etmək istəyən namizədlərdən [email protected] adressinə CV göndərməkləri xahiş olunur
Tel: 055 500 01 45
Vəzifə tələbləri
Təhsil: Ali ixtisas
İş stajı: Ən azı 5 il +
Dil biliyi: Azərbaycan, Rus , İnglis dili
Əla Kompüter biliyi, MS Office
Bilməlidir:
· Restoranın profilinə uyğun mətbəxin xüsusiyyətləri.
· Milli qonaqpərvərliyin səciyyəvi cəhətləri.
· Xammal maddələrinin mənşəyi və emalı.
· İşçi heyətini idarə etmək.
· İşçi heyəti ilə əlaqədar qanunvericilik, qaydalar və normalar, sağlamlıq və təhlükəsizlik qaydaları.
· Büdcə və maliyyə idaəretməsi.
· Restoran standartları və normativləri.
· Restoran büdcəsini, maliyyə və mühasibat hesabatlarını hazırlamaq.
· Çoxsaylı işçi heyətini təlimatlandırmaq və onlara rəhbərlik etmək.
· Keyfiyyətə nəzarət xidmətləri üzrə fəaliyyətləri həyata keçirimək.
· İşgüzar ünsiyyət etikası.
Vəzifələri:
· Restoran direktoru birbaşa baş direktora tabedir.
· Obyektdə bütün proseslərə nəzarət etmək və tənzimləmək
İşçi heyətinin vəzifələri və vaxt qrafikini təşkil etmək və planlaşdırmaq.
· İşçi heyətinə lazimi təlimləri keçmək və bütün lazimi məlumatları vermək.
· Rəhbərlə və (və ya) baş aşpazla müzakirə şəraitində menyunu planlaşdırmaq və təqdimatını təşkil etmək.
· Restoranda gigiyena və təmizliyə nəzarət etmək.
· Marketinq, satış və rezervasiyaların təşkilinə nəzarət etmək.
· Büdcəni planlaşdırmaq.
· Restoranın profilini işçi heyətinə təqdim etmək.
· Məhsulların satınalınması və istifadəsi sistemini qurmaq və ona nəzarət etmək.
· Mətbəxə nəzarət etmək (baş aşpazla birgə).
· Xidmətlərə və qulluğa nəzarət etmək.
· Satışın və ödənişlərin qeydiyyatına nəzarət etmək.
· Qonaqlara xüsusi diqqət yetirmək və ünsiyyət qurmaq.
· Maliyyə hesabatını təqdim etmək və büdcəyə birbaşa nəzarət etmək
· İşçi heyətinin şəxsi gigiyenasına, əməyin mühafizəsinə və təhlükəsizliyinə nəzarət etmək.
· Ərzaq və materialların keyfiyyətinə və uyğun şəkildə saxlanmasına nəzarət etmək.
· Restoranın daxili quruluşu, işıqlandırılması və səs sisteminə nəzarət etmək. Masaların hazırlanması, süfrə və restoranın dekorasiyasına nəzarət etmək.
· Xammalın istifadəsi və tullantıların idarə olunmasına nəzarət etmək.
· İşçi heyətini qiymətləndirmək.
· İT qeydiyyatına nəzarət etmək.
· Tədbirləri planlaşdırmaq.
· Əyləncə və tədbirlər hazırlamaq.
· Əlavə personal və xidmətləri planlaşdırmaq və nəzarət etmək.
· Restoranda satışın artırılması məqsədilə zəruri tədbirlər görmək.
· Müəyyən hədəflərə nail olmaq məqsədilə, işçi heyətini düzgün istiqamətləndirmək.
· Tələb olunan hesabatları hazırlayıb rəhbərliyə təqdim etmək.
BİZİ SOSİAL ŞƏBƏKƏLƏRDƏ İZLƏYİN:
FACEBOOK: Edumap.az
TELEGRAM:Edumap.az – Vakansiyalar, Təcrübələr, Təqaüdlər Seminarlar, Təlimlər Müsabiqələr və s.
İNSTAGRAM:@edumap.az
Tik-tok:edumap.az
Heçbir Rəy Yoxdur