145 Group-da restoran direktoru vakansiyası mövcuddur

145 Group-da restoran direktoru vakansiyası mövcuddur.
Müraciət etmək istəyən namizədlərdən [email protected] adressinə CV göndərməkləri xahiş olunur
Tel: 055 500 01 45
 
Vəzifə tələbləri
Təhsil: Ali ixtisas
İş stajı: Ən azı 5 il +
Dil biliyi: Azərbaycan, Rus , İnglis dili
Əla Kompüter biliyi, MS Office
 
Bilməlidir:
·       Restoranın profilinə uyğun mətbəxin xüsusiyyətləri.
·       Milli qonaqpərvərliyin səciyyəvi cəhətləri.
·       Xammal maddələrinin mənşəyi və emalı.
·       İşçi heyətini idarə etmək.
·       İşçi heyəti ilə əlaqədar qanunvericilik, qaydalar və normalar, sağlamlıq və təhlükəsizlik qaydaları.
·       Büdcə və maliyyə idaəretməsi.
·       Restoran standartları və normativləri.
·       Restoran büdcəsini, maliyyə və mühasibat hesabatlarını hazırlamaq.
·       Çoxsaylı işçi heyətini təlimatlandırmaq və onlara rəhbərlik etmək.
·       Keyfiyyətə nəzarət xidmətləri üzrə fəaliyyətləri həyata keçirimək.
·       İşgüzar ünsiyyət etikası.
Vəzifələri:
·       Restoran direktoru birbaşa baş direktora tabedir.
·       Obyektdə bütün proseslərə nəzarət etmək və tənzimləmək
İşçi heyətinin vəzifələri və vaxt qrafikini təşkil etmək və planlaşdırmaq.
·       İşçi heyətinə lazimi təlimləri keçmək və bütün lazimi məlumatları vermək.
·       Rəhbərlə və (və ya) baş aşpazla müzakirə şəraitində menyunu planlaşdırmaq və təqdimatını təşkil etmək.
·       Restoranda gigiyena və təmizliyə nəzarət etmək.
·       Marketinq, satış və rezervasiyaların təşkilinə nəzarət etmək.
·       Büdcəni planlaşdırmaq.
·       Restoranın profilini işçi heyətinə təqdim etmək.
·       Məhsulların satınalınması və istifadəsi sistemini qurmaq və ona nəzarət etmək.
·       Mətbəxə nəzarət etmək (baş aşpazla birgə).
·       Xidmətlərə və qulluğa nəzarət etmək.
·       Satışın və ödənişlərin qeydiyyatına nəzarət etmək.
·       Qonaqlara xüsusi diqqət yetirmək və ünsiyyət qurmaq.
·       Maliyyə hesabatını təqdim etmək və büdcəyə birbaşa nəzarət etmək
·       İşçi heyətinin şəxsi gigiyenasına, əməyin mühafizəsinə və təhlükəsizliyinə nəzarət etmək.
·       Ərzaq və materialların keyfiyyətinə və uyğun şəkildə saxlanmasına nəzarət etmək.
·       Restoranın daxili quruluşu, işıqlandırılması və səs sisteminə nəzarət etmək. Masaların hazırlanması, süfrə və restoranın dekorasiyasına nəzarət etmək.
·       Xammalın istifadəsi və tullantıların idarə olunmasına nəzarət etmək.
·       İşçi heyətini qiymətləndirmək.
·       İT qeydiyyatına nəzarət etmək.
·       Tədbirləri planlaşdırmaq.
·       Əyləncə və tədbirlər hazırlamaq.
·       Əlavə personal və xidmətləri planlaşdırmaq və nəzarət etmək.
·       Restoranda satışın artırılması məqsədilə zəruri tədbirlər görmək.
·       Müəyyən hədəflərə nail olmaq məqsədilə, işçi heyətini düzgün istiqamətləndirmək.
·       Tələb olunan hesabatları hazırlayıb rəhbərliyə təqdim etmək.



BİZİ SOSİAL ŞƏBƏKƏLƏRDƏ İZLƏYİN:

FACEBOOK: Edumap.az

Gənclərin Xəritəsi

TELEGRAM:Edumap.az – Vakansiyalar, Təcrübələr, Təqaüdlər Seminarlar, Təlimlər Müsabiqələr və s.

İNSTAGRAM:@edumap.az

Tik-tok:edumap.az