Barista peşəsini incəliklərinə qədər öyrənmək üçün əla fürsət

“Hoffman Barista School”

✅Barista peşəsini incəliklərinə qədər öyrənmək üçün əla fürsət!🙂

🔸Dərslərə qoşulub professional avadanlıqlarla coffee hazırlayıb,öz hazırladığınız coffenin dadından zövq alacaqsınız!

▪️16-cı qrup üçün Son 3 yer!

“Hoffman Co Professional Barista” Praktiki Təlim Mövzuları:

📍Kofelərin növləri
📍Kofeni yığma və emal üsulları
📍Kofenin xarakteristikası
📍Saxlama qaydası
📍Speciality nədir
📍Qovurmaların fərqləri
📍Ekstraksiya nədir
📍Espresso aparatıyla işləmək qaydası
📍Kofe üyüdən ilə işləmək qaydası
📍Espressonun dadları
📍Pomol nədir
📍Espresso hazırlamağın praktikası
📍Hansı südlə hazırlamaq lazımdır?
📍Südü köpüylə döndərmək texnikası
📍Cappuccino latte  hazırlanması
📍Latte art texnikası
📍V60 dəmləmə üsulu
📍Kalita dəmləmə üsulu
📍Aeopress dəmləmə üsulu
📍Brewesta gem dəmləmə üsulu
📍Bonovita dəmləmə üsulu
📍Espresso ( ristretto, lungo ), Espresso con panna, Espresso macchiato
📍Americano
📍Long black
📍Cappuccino
📍Coffee latte
📍Latte macchiato
📍Flat White

Tam ətraflı məlumat və qeydiyyat üçün:
http://bit.ly/2B5b23v

__________________________________________________________________________________________________________________
BİZİ SOSİAL ŞƏBƏKƏLƏRDƏ İZLƏYİN:
FACEBOOK: Edumap.az
                   Gənclərin Xəritəsi
İNSTAGRAM: @edumap.az

Related Articles