9 Aprel 18:20

Barmen Təlimi keçiriləcək

📢Restoran və otel sahəsinə marağı olan hər kəs dəvətlidir!

👨🏻‍🏫Təlimçi : İLDIRIM MUSAYEV.
✔ D.Bünyadzadə adina kecmiş Xalq Təsərrüfat Institutu Əmtəəşünaslıq fakültəsinin məzunu.

✔ 1982-ci il Moskva şəhəri keçmiş SSRI Nazirlər Kabineti yanında, Mehmanxana- Turizm- Restoran Akademiyasinin rəhbər işçilər kursunu bitirmiş.
✔ 1973 -1982-ci iller ofisiant, daha sonra restoranda inzibatçı işləmiş.
✔ 1977-ci il Tbilisi şəhərində, ofisiantlar arasinda l-ci Cənubi Qafqaz ölkələri arasinda kecirilen müsabiqədə 50-ofisiant arasında birinci yerə layiq görülmüş.
✔ 1974 -1982-ci illər ULU ÖNDƏRƏ xidmət göstərən 3-4 nəfərdən biri olub.
✔ 1984 -1994 ci illər köhnə Abşeron otelində, restoranların müdir müavini, 1995 – 2001-ci illər Milli Məclis, Maliyyə Nazirliyi və Konstitutsiya Məhkəməsi yeməkxanalarının birlikdə müdiri olub.
✔ 2002-ci ildən həm dərs deyir, həm də kadr hazırlığı ilə məşğul olur.
✔ 2016 – 2017 ci iller Quba, Altıağac, Mingəçevir (Ağ Saray otelinin ),Cənnət Bağı şirkətlər qrupunun baş koordinatoru olub.
✔ 2017-ci il oktyabr ayından “Ictimai İaşə Sahəsində Marifləndirmə “ictimai birliyinin sədridir.
✔ Azərbaycan Turizm və Menecement Universitetində Mehmanxana ve Restoran biznesi kafedrasi, mehmanxana ve restoran işinin təşkili ve texnologiyasindan ders deyən ixtisas müəllimi.
✔ Müasir restoranlarda ofisiant və barmen işinin təşkili kitabının müəllifidir.
————————–
Təlimdə keçiriləcək mövzular
🔴 Modul 1. Bar və barmen. Barmenin vəzifə səlahiyyətləri. Müxtəlif növ barlar və onların təyinati.
🔴 Modul 2. Barlarda istifadə olunan avadanliq, ləvazimat və çox təyinatli badələr.
🔴 Modul 3. Barlarda istifadə olunan terminlər və onların səciyyəvi xüsusiyyətləri. Auidio vizual baxişla.
🔴 Modul 4. Barlarda istifadə olunan 60-klassik tarixi kokteyl, onlarin tərkibi, inqridientləri və hazırlanma qaydaları.
🔴 Modul 5. Muxtelif alkoqol əsasli kokteyllər, top kokteyllər,inqredientləri və hazırlanma qaydaları
🔴 Modul 6. Kokteylerə vurulan dekorlar, bəzeklər. Üzümlər barədə məlumat və şərabların mayalanma prosesləri.
🔴 Modul 7. Müxtəlif təyinatlı barlar, onların təyinatı. İsti kokteyllər, punşlar və digər qeyri-adi kokteyllər barədə məlumat.
🔴 Modul 8. Qeyri adi hazirlanma və içilmə qaydası olan kokteyller- *Absente *Sambuka *B-52, *Moxito və.s bu kimi kokteyllərin hazırlanma və içilmə qaydaları. Dekontasiyanın keçirilmə qaydası
————————–
Təlim 28 aprel dən 20 may tarixinə kimi davam edəcək.Hər modul həftə sonları 2 saat olmaqla keçiriləcək. Əlavə olaraq təlimin keyfiyyətli olması üçün kofe break fasiləsi təşkil olunub.
Modul 1: 📅 28.04.2018 🕕 18:00 – 20:00
Modul 2: 📅 29.04.2018 🕓 15:00 – 17:00
Modul 3: 📅 05.05.2018 🕕 18:00 – 20:00
Modul 4: 📅 06.05.2018 🕓 15:00 – 17:00
Modul 5: 📅 12.05.2018 🕕 18:00 – 20:00
Modul 6: 📅 13.05.2018 🕓 15:00 – 17:00
Modul 7: 📅 19.05.2018 🕕 18:00 – 20:00
Modul 8: 📅 20.05.2018 🕓 15:00 – 17:00
————————–
📧 E-mail. [email protected]
📱 Əlaqə nömrəsi: 055-832-22-09, 050-516-19-91
🔗 Qeydiyyat Linki: http://bit.do/barmen-telimi
💵 Təlimdə iştirak ödənişlidir. 16 saatlıq təlimin qiyməti 220 AZN təşkil edir.

Bəyən və paylaş