Dreamland Baku-da müxtəlif vakansiyalar

Qarson

Tələblər:

– Yaş həddi 20 – 30 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
– Restoran sahəsində 2-3 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Müştərilərin yüksək səviyyədə gülərüzlə qarşılanması və yola salınması;
– Müştəridən düzgün sifariş götürmək və təqdim etmək;
– Müştəri suallarını vaxtında və mehriban formada cavablandırmaq;
– Müştərilərlə düzgün haqq-hesabın aparılması;
– Daim təmizliyə riayət etməklə işlədiyi bölüm üzrə cavabdehlik daşımaq.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Qarson” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Aşbaz (Demi Chef)

Tələblər:

– Yaş həddi 22 – 30 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 2-5 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
– Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
– Yeməklərin hazırlanması zamanı Aşbazlarla paralel çalışmalı;
– Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq tərəvəzlərin seçilməsi;
– Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsi;
– Klassik və müxtəlif növ xəmirlərin hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
– Müxtəlif çörəklərin (Brioche, Hamburger ve s.) hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
– Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanması təmin etməli.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Demi Chef)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Aşbaz (Chef de partie)

Tələblər:

– Yaş həddi 25 – 35 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
– Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
– Hər gün stabil olaraq mətbəxlərin kontrolu;
– Yeməklərin hazırlanması zamanı Baş Aşbaz ile paralel çalışmalı;
– Menyuların hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
– HACCP gigiyena standartlarına işçilərin itaət etməsini nazarətdə saxlamalı;
– Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsinə nəzarət etməli;
– Klassik və müxtəlif növ xəmirlərin hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
-Müxtəlif çörəklərin (Brioche, Hamburger ve s.) hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
– İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamalı və izləməli;
– Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanması təmin etməli.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Chef de partie)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Təmizlikçi

Tələblər:

– Yaş həddi 20 – 30 yaş (xanımlar və bəylər);
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Təmizlik sahəsində 2 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Hər gün stabil olaraq dəhlizlərin, tualetlərin, ofislərin, restoranların və digər ümumi sahələrin təmizlik işlerinin görülməsi;
– Hoteldə və ofislərdə təmizlik işlərinin həyata keçirilməsini, o cümlədən döşəməni silib-süpürmək, pəncərə və qapıları yuyub– təmizləmək, şüşələri silmək, stol və avadanlıqların tozunu almaq və s.
– Hoteldən bir qonaq ayrıldıqdan sonra qonağın ayrıldığı otağın digər qonaq üçün təmiz bir şəkildə hazırlanması;
– Təmizləmə üçün istifadə olunan alət və avadanlıqların istifadədən sonra düzgün şəkildə yığılması və təmizlik qaydalarına uyğun hərəkət edilməsi;
– Lazım olacaq təmizlik materiallarını öncədən üst rəhbərdən təmin etmək;
– Təmizlik üçün nəzərdə tutulan kimyəvi maddələrdən düzgün istifadə edilməlidir.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Təmizlikçi” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər


Qəssab

Tələblər:

– Yaş həddi 25 – 35 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 3 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə təcrübəyə malik olmalı;
-Hotel mətbəxi və operasyonu haqqında məlumatı olmalı;
-Mətbəxə daxil olan ət, balıq və toyuq məhsullarının qəbulu;
– Öncədən hazırlanmış menyuya əsasən ət, balıq və ya toyuq məhsullarının doğranması;
– Bir sonrakı günün ehtiyacına əsasən ət, balıq və toyuq məhsullarının buzlardan açılmasını təmin etmək;
– Çəkilmiş ətlərin hazırlanması;
– Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq ətlərin seçilməsi;
– Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ətin stoklanması təmin etməli.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Qəssab” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


F&B Supervisor

Tələblər:

– Yaş həddi 30 – 35 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
-Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
– Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Bağlı olduğu birimin açılışı, işləyişi və bağlanışını kontrol etmek;
– Üst rəhbərləri ilə paralel olaraq kamanda şəklində birlikdə daima çalışmaq;
– Çalışacağı bölümdə mövcud ekipmanın tam gücünün bilinməsi ve daima kontrol edilmesi;
– Çalışdığı bölümdə işçilərə servis standartları izah etmək ve tətbiq etmək;
– İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq və izləmək;
– İstifadə edəcəyi günlük materialların tələb edilməsini və stoklanmasını kontrol etmek;
– Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ F&B Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Aşbaz (Commis)

Tələblər:

– Yaş həddi 18 – 25 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Mətbəx sahəsində 2 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Hər gün stabil olaraq mətbəxin təmizlik işleri;
– Günlük hazırlanan və müştəriyə verilən yeməklərin dizayn ve düzülüşü;
– Yeməklərin hazırlanması zamanı Aşbazlara kömək etmək;
– Hazırlanacaq yeməklərə uyğun olaraq tərəvəzlərin təmizlənməsi;
– Restorana veriləcək yeməklərin qablaşdırılması;
– Yemək nümunələrinin düzgün və doğru şəkildə saxlanılması;
– Aşbaza lazım olan ərzaqların zamanında və düzgün şəkildə doğranması;
– Ehtiyac zamanı anbardar lazım olan ərzaqları təmin etmək.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Aşbaz (Commis)” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər


Barmen

Tələblər:

– Yaş həddi 20 – 35 yaş;
-Komandada işləmək bacarığı;
– Əcnəbi dil (İngilis və Rus) bilgisi;
– Restoran sahəsində 3 il iş təcrübəsi;
– Müştərilərə diqqətli və səbrli davranış sərgiləmək;
-Mükəmməl təqdimat bacarığı;
– Növbəli iş rejimində işləməyi bacarmalıdır.

İş haqqında məlumat:

– Qonaqlara isti, səmimi və səbrli xidmət göstərmək;
– Spirtli və ya spirtsiz içki və qatqı maddələrini seçərək içkilər hazırlamaq;
– Komanda tərkibində səmərəli şəkildə işləmək, mümkün olduğunda həmkarlarına kömək etmək;
-Təhlükəsiz bir şəkildə işləmək, bütün sağlamlıq və təhlükəsizlik qaydalarına riayət etmək;
– Gündəlik tələblərin qarşılanması və hər zaman yetərli qədər stoku təmin etmək;

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Barmen” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Hostess

Tələblər:

– Yaş həddi 20 – 25 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
– Xanım namizədlər və bu sahədə 2 il iş təcrübəsi;
– Etik davranış qaydalarına sahib olmalı;
– Diqqətli,məsuliyyətli və cəld olmalı;
– Xarici görünüşünə diqqət göstərməli, qonaqlar ilə ünsiyyət qurmaq bacarığı.

İş haqqında məlumat:

– Gələn qonaqların qarşılanması,əyləşmələri üçün masalar təklif edir;
– Qonaqlara yüksək səviyyədə xidmət göstərmək;
– Müştərilərin seçdikləri masalara kimi müşayət edib,menyunu təqdim edir;
– Menyunu yaxşı bilmək və gələn qonaqlara yemək barəsində dolğun məlumat vermək;
– Qonaqların problemlərini vaxtında və yüksək səviyyədə həll etmək;
– Qonaqların istək və şikayətləri ilə maraqlanmaq və həmkarlarını bu barədə məlumatlandırmaq.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “Hostess” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Baş Aşbaz

Tələblər:

– Yaş həddi 30 – 40 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Əcnəbi dil (İngilis və Rus) bilgisi;
– Yerli və dünya mətbəxi sahəsində 5-10 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Lazımi ərzaq təminatından menyu seçimi, yeməklərin hazırlanmasından təqdimatına qədər bütün mətbəxdən məsul olmalı;
-Yerli və beynəlxalq mətbəxdə isti və soyuq bölümlərdə böyük təcrübə sahibi olmalı;
– Hotel mətbəxi və əməliyyatları haqqında ətraflı məlumatı olmalı;
– Mətbəxlərin gündəlik və ümumi olaraq təmizliyini daima nəzarətdə saxlamalı;
– Mətbəxdə istifadə edilən bütün avadanlıqların gündəlik təmizlənməsini nəzarətdə saxlamalı;
– Mətbəxə lazım olacaq bütün avadanlıqları zamanında təsbit edib təmin etməli;
– Menyuların hazırlanmasında təcrübəyə malik olmalı;
-HACCP gigiyena standartlarına işçilərin itaət etməsini nazarətdə saxlamalı;
– Restorana veriləcək yeməklərin bölüşdürülməsinə nəzarət etməli;
– İşçilərin həftəlik iş qrafikini izləməli və nəzarətdə saxlamalı;
– Ehtiyac zamanı anbarda lazım olacaq qədər ərzaqların stoklanmasını nəzarətdə saxlamalı;

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Baş Aşbaz” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər


Steward

Tələblər:

– Yaş həddi 20 – 30 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Dil bilgisinə ehtiyac yoxdur;
– Mətbəx sahəsində 2 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Hər gün stabil olaraq mətbəxin təmizlik işleri;
– Qabların yuyulması və kimyəvi maddələr ilə dizinfeksiya edilməsi;
– Temizlik üçün nezerde tutulan kimyevi maddələrdən düzgün istifadə edilməli;
– Mətbəxin digər avadanlıqlarının təmizlənməsi.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Steward” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər


Bar Supervisor

Tələblər:

– Yaş həddi 30 – 35 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
– Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– İstifadəsində olan bütün barların açılışı, işləyişi ve bağlanışını kontrol etmək;
-Kamandasında işləyən işçilərə servis standartlarıni izah edərək tətbiq etmək;
– Spirtli vəya spirtsiz içkilərin təmin edilmesi, stok edilməsi və barlara paylanılmasını şəxsən izləmək;
– İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq;
– Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
-Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına (Covid19) tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Bar Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.


Banket Supervisor

Tələblər:

– Yaş həddi 30 – 35 yaş;
– Komandada işləmək bacarığı;
– Ən azı bir əcnəbi dil (İngilis və ya Rus) bilgisi;
– Restoran sahəsində 3-5 il iş təcrübəsi.

İş haqqında məlumat:

– Qəbul edilən tədbirlərin (toy, nişan,ad günü ve s. məclisləri) açılışı, işləyişi ve bağlanışını kontrol etmek;
– Event Menecer ile paralel olaraq kamanda şəklində birlikdə daima çalışmaq;
– Mövcud avadanlıq tutumunu nəzarət altından saxlamaq ve daima kontrol etmək;
– Kamandasında işləyən işçilərə banket standartlarıni izah edərək tətbiq etmək;
– İşçilərin həftəlik iş qrafikini hazırlamaq;
– Əlavə satış üçün işçilərin məlumatlandırmaq ve həvəsləndirmək.

İş rejimi və qaydası:

– Həftədə bir gün istirahət olmaqla, altı günlük iş rejimi;
– Uniforma, gigiyena qaydaları və pandemi qaydalarına tam riayət etmək;
– Nahar yeməyi şirkət tərəfindən təmin edilir;
– AR Əmək Məcəlləsinə uyğun müqavilə bağlanılır.

Göstərilən tələblərə cavab verən namizədlər öz CV-lərini [email protected] elektron ünvanına (mövzu hissəsində vəzifənin adı “ Banket Supervisor” qeyd olunmalıdır) göndərə bilərlər.

Bir cavab yazın

Back to top button